Close

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να κάνετε κράτηση από τον ιστοχώρο του Αγνάντι για οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Εμείς θα σας απαντήσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε με email για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση.
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα ή τα στοιχεία επικοινωνίας για την κράτηση που επιθυμείτε.
T: 26510 22010 | F: 26510 22125 | Παμβώτιδος 2, Μώλος - Ιωάννινα | EMAIL: estiasis@toagnanti.com

Close
Το Αγνάντι Εστίασις
Τηλέφωνο +30 26510 22010 Κρατήσεις +30 26510 22010 Fax +30 26510 22125 Mail estiasis@toagnanti.com
Το Αγνάντι ~ Εστιατόριο …
Η Εταιρεία …

Η Εταιρεία …

Η εταιρεία μας με την επωνυμία Γκέγκα Αλεξάνδρα και ΣΙΑ Ο.Ε. με ιδρυτή τον Γκέγκα Φώτιο και εκπρόσωπο - διαχειρίστρια την κ. Αλεξάνδρα Γκέγκα έκανε την έναρξη λειτουργιών της τον Μάρτιο του έτους 2001, ως Γκέγκας Φώτιος και ΣΙΑ Ο.Ε. [Εστιατόριο, Ψητοπωλείο, Καφετέρια], με διακριτικό τίτλο “Αγνάντι”.

Λειτουργεί έκτοτε, σύμφωνα με τις κείμενες Υγειονομικές, Αγορανομικές, Τουριστικές, Αστυνομικές και λοιπές (σχετικά με αυτή) διατάξεις, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς ποτέ να έχει υποπέσει σε κανενός είδους παράβαση (Υγειονομική, Αγορανομική, Φορολογική κ.α.)

Τον Ιανουάριο του 2013 μετατράπηκε σε Γκέγκα Αλεξάνδρα και ΣΙΑ Ο.Ε. [Εστιατόριο, Καφετέρια, Υπηρεσίες Τροφοδοσίας Συνεστιάσεων - Εκδηλώσεων (Catering)], με κατοχυρωμένο διακριτικό τίτλο “Αγνάντι Εστίασις-Catering” και έκτοτε λειτουργεί διατηρώντας τη συγκεκριμένη μορφή.

Η εταιρία εδρεύει στα Ιωάννινα, στην οδό Παμβώτιδος και Παπάγου 2 στο Μώλο, στην πιο τουριστική περιοχή της πόλης .

Στο εταιρικό κεφάλαιο συμμετέχουν 2 άτομα, εκ των οποίων η Γκέγκα Αλεξάνδρα, που είναι γενική διευθύντρια της επιχείρησης διαθέτει πολυετή εμπειρία και μεγάλο εύρος γνώσεων στο ενεργητικό της, σχετικό με την δραστηριότητα της εταιρείας.

Στόχος & Φιλοσοφία …

Στόχος & Φιλοσοφία …

Η εταιρεία μας, κατά τη διάρκεια του έτους 2012, παρουσίασε ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της και του ανθρώπινου δυναμικού που την απαρτίζει. Σήμερα αριθμεί 15 άτομα σταθερό προσωπικό, μέγεθος το οποίο αυξάνεται ανάλογα με τα έργα στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή μας έχουν οι πελάτες μας, που μένοντας ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν, μας συνιστούν ανεπιφύλακτα.

Στόχος της “Αγνάντι Εστίασις” είναι η πλήρης και αυτόνομη ανάπτυξη πολλαπλών υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού. Όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας, παρεχόμενες και αναπτυσσόμενες, είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών μας, καλύπτοντας όλους τους τομείς και ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς εξ’ αυτών.

Ενημερωτικά …

Ενημερωτικά …

Η εταιρία ενστερνιζόμενη τις ανάγκες των πελατών της και των επισκεπτών της πόλης και με γνώμονα την καλή εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον, την ψυχαγωγία και την ευχαρίστηση τους εξελίσσεται συνεχώς για την επίτευξη της παροχής ποιοτικότερων υπηρεσιών .

Τον Οκτώβριο του 2006 η εταιρία προέβη σε ολοκληρωτική ανακαίνιση της εσωτερικής αίθουσας. Όλη η μπροστινή και πλάγια όψη της αίθουσας αντικαταστάθηκε με γυάλινη πτυσσόμενη κατασκευή, όμοια με αυτή που τοποθετήθηκε στον εξωτερικό (στεγασμένο) χώρο. Έπειτα από προσεγμένη αναδιαμόρφωση του χώρου, δημιουργήθηκε ξύλινο μπαρ καθώς και πάλκο για την ορχήστρα που κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, επενδύει με λαϊκορεμπέτικη μουσική τις βραδιές.

Το Δεκέμβριο του 2006, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στην λήψη παραγγελιών, εγκαταστάθηκε και έκτοτε λειτουργεί σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας (WiFi POS), που αποσκοπεί στην άμεση ενημέρωση των αντίστοιχων τμημάτων και στην ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Τον Αύγουστο του 2007 προμηθεύτηκε και τέθηκαν σε λειτουργία στον 1ο όροφο του κτιρίου της εταιρείας, νέοι ειδικοί θάλαμοι (δωμάτια ψύξεως) γαλακτοκομικών - τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών, κρεατικών, φρούτων - λαχανικών καθώς και ένα θάλαμο(δωμάτιο)καταψύξεως.

Το Νοέμβριο του 2007 ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του εξωτερικού (στεγασμένου) χώρου με την αλλαγή των τραπεζιών, των καθισμάτων, των υφασμάτων και η δημιουργία ξύλινου μπαρ και κάβας.

Τον Απρίλιο του 2009 προμηθεύτηκε νέο εξοπλισμό που αφορά τη λειτουργία του catering και πιο συγκεκριμένα τραπεζοκαθίσματα και σκεύη σερβιρίσματος.

Από το Σεπτέμβριο του 2009 σε όλα έργα που η εταιρεία μας ανάλαβε και έχει ολοκληρώσει ή συνεχίζει να εκτελεί, τα μέτρα που εφαρμόζονταν και εφαρμόζονται για τον έλεγχο και τη διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής γίνονται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005. Με το πιστοποιητικό αυτό η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη για την παραλαβή, προετοιμασία, παραγωγή και διάθεση εδεσμάτων κουζίνας.

Το Νοέμβριο του 2011 ανακαίνισε τις 2 αίθουσες του εστιατορίου προσδίδοντας ιδιαίτερο στυλ και εμφάνιση στην διακόσμηση του καταστήματος. Επίσης, ολοκληρώθηκε η δημιουργία του νέου τιμοκαταλόγου ειδών εστιατορίου, έχοντας τη μορφή εφημερίδας, όπου ο εκάστοτε πελάτης μπορεί να ενημερωθεί επιπλέον για τοπικές συνταγές και ειδήσεις, πέραν του βασικού τιμοκαταλόγου.